Bestellen & betalen

 

Wanneer u er voor kiest om bij ons te winkelen, dan is het zeer eenvoudig en veilig winkelen in de webshop van Holtrop Slaapcomfort. U kiest de artikelen die u wilt bestellen en die plaatst u in uw winkelwagen. Bij ons is een groot aantal artikelen leverbaar in verschillende maten en vaak ook in vele kleuren.

Kiest u voor het gemak van thuisbezorgen, dan betaalt u vooraf via iDEAL, Creditcard of Klarna. Bij een aankoop van € 49.95 of meer geldt een gratis bezorging! (verzendkosten €6,00) Door een bestelling te plaatsen bij Holtrop Slaapcomfort verklaart u akkoord te gaan met onze voorwaarden.

Betalen met iDEAL
iDEAL, waarmee u online via uw eigen bank betaalt, via een beveiligde verbinding. Deze betalingen lopen via een vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank die zorgdraagt voor een veilige afhandeling van uw betaling. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. 

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

  • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
  • Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
  • U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot.
  • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
  • U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

Klarna
Met Klarna kun je aankopen achteraf betalen. Na verzending van je bestelling moet je binnen 14 dagen betalen. Je ontvangt de Klarna-factuur tegelijk met je bestelling. Je kunt betalen via een bankoverschrijving of met iDEAL als je inlogt op 'Mijn Klarna'. Je kunt de eerste betaaltermijn van 14 dagen verschuiven naar 30 dagen na verzending. Retourneer je een bestelling (deels)? Dan kun je dit doorgeven via de website of de app van Klarna. Meld dit ook bij de website waar je hebt besteld. Je betaling wordt dan gepauzeerd.

Creditcard
Creditcards worden veel gebruikt voor online betalingen aan buitenlandse webwinkels. Ze kennen een zogeheten chargeback-regeling. Je kunt hier een beroep op doen als:

  • Je een bestelling niet hebt gekregen.
  • Een product beschadigd is bij aankomst.
  • Als je iets krijgt wat je niet besteld hebt.

De creditcardmaatschappij vordert het geld terug bij de verkoper en geeft het aan de kaarthouder terug. Aankopen die je met je creditcard doet zijn bovendien vaak verzekerd tegen diefstal, vermissing of beschadiging.

Vooraf overmaken
U maakt een bedrag over naar de bankrekening van Holtrop Slaapcomfort. voorafgaand aan de verzending.
Maak het verschuldigde bedrag van {orderAmount} over naar {rekeningnummer} t.n.v. Holtrop slaapcomfort o.v.v. "Bestelling {orderNumber}".

Betalen bij afhalen
U betaald bij het afhalen bijv. contant of pinnen.