Een bed kopen is pas het begin

Samen een goed bed vinden is voor ons de eerste stap. Een bed kopen bij Holtrop Slaapcomfort betekent blijvend profiteren van onze service. We komen uw nieuwe bed en matras gratis bij u thuisbezorgen en monteren uw bed of boxspring ter plekke. Desgewenst nemen we uw oude bed en matras voor u mee. En of u nu een boxspring, matras, bedbodem of kussens bij ons koopt, u heeft garantie tijdens de hele normale levensduur van uw product. Heeft u na een nachtje slapen toch spijt van uw aanschaf in onze beddenwinkel, dan kunt u in overleg met uw Slaapvoorlichter onder bepaalde voorwaarden ruilen.

Over Slaapvoorlichters

Meer dan een kwart eeuw geleden bundelden een aantal gelijkgestemde beddenspeciaalzaken hun krachten. Alle kennis en ervaring van de afzonderlijke bedrijven werd vanaf dat moment gedeeld. Zo ontstond een unieke samenwerking, met als doel het leveren van de best denkbare service. Slapen is namelijk een gewichtige zaak. Slapen is een vak. De Slaapvoorlichters beheersen dat vak als geen ander. Het ideale bed voor iedereen bestaat niet. Welk bed voor u geschikt is, hangt evenveel van u af als van het bed. Bij onze adviezen staat het individu daarom centraal.

Natuurlatex

Natuurlatex

De Sleep&Dream natuurlatex collectie wordt traditioneel vervaardigd van natuurlijke latex. Natuurlatex onderscheidt zich van ieder ander materiaal door natuurlijke veerkracht en elasticiteit. Alle natuurlatex matrassen in de Sleep&Dream collectie zijn voorzien van heup- en schoudercomfortzones.

Ook de afdeklaag is een belangrijke factor die bijdraagt aan het comfort, de ventilatie, vochtregulatie en levensduur van de matras. Matrassen gemaakt en afgedekt met synthetische materialen geven vaak een broeierig en zweterig gevoel. Om deze reden bestaan onze afdeklagen uit lagen van natuurlijke en hoogwaardige materialen zoals katoen, scheerwol, wildzijde, kameelhaar, kasjmier, linnen of bamboe. Alle Sleep&Dream matrassen kunnen worden voorzien van een EcoCare of een Wash hoes.


Pocketvering

Pocketvering

Het interieur van pocketvering matrassen bestaat uit tonvormige veren die zijn afgedekt met natuurlatex en een mix van verschillende haarsoorten, zoals paardenhaar of elastisch katoen. De veren zorgen ervoor dat het karakter van deze collectie wat steviger is. De pocketvering matrassen bestaat uit een bepaald aantal tonvormige veren per m² afzonderlijk verpakt in een zakje, oftewel een pocket. Ieder matras is voorzien van heup- en schoudercomfortzones en een extra rugsteun. De gebruikte materialen staan borg voor jarenlange veerkracht, net als de totale opbouw van de matras. De pocketvering matrassen zijn dankzij hun flexibiliteit ook geschikt voor toepassing op (motorisch) verstelbare bedbodems.


Natuurlatex

Topdekmatrassen

Voor wie voor het meest luxe comfort gaat, is er nog de dekmatras. Een dekmatras is geen noodzakelijk onderdeel van het bed, maar bezit wel de aangename eigenschap een bed heerlijk en zacht te laten aanvoelen. De dekmatrassen uit de Sleep&Dream collectie worden gemaakt van duurzaam natuurlatex.

Een dekmatras kan ook worden toegepast om de middennaad tussen twee matrassen weg te werken. Een voordeel van deze toepassing is dat de persoonlijke ondersteuning vanuit de eigen matras behouden blijft, terwijl het oppervlak van het bed over de gehele breedte en lengte wordt bedekt door een groot dekmatras. Als u een verstelbaar bed heeft, kunt u ook kiezen voor twee dekmatrassen of een splituitvoering.


Blijvend veerkrachtig door soepel beukenhout

De Sleep & Dream lattenbodem biedt u veerelementen die bijzonder veerkrachtig zijn, en dit ook op de langere termijn blijven. Door de speciale constructie veert het hele oppervlak mee. Dankzij deze methode past de lattenbodem zich aan ieders lichaam moeiteloos aan. Onze lattenbodem is ook in een verstelbare uitvoering beschikbaar.


Comfortabel dekbed kopen

Een dekbed zorgt voor een aangenaam klimaat in bed, mits het dekbed de warmte en vocht goed reguleert. Donsdekbedden zijn heerlijk licht en ‘vallen’ soepel om u heen. Dat voelt prettig aan! Sleep & Dream levert een assortiment aan dekbedden in verschillende materialen en uitvoeringen.

De stilstaande lucht tussen de donshaartjes in een donsdekbed zorgen voor een uitstekende isolatie. ‘s Zomers houdt het de warmte tegen; ‘s winters de koude. Dit regulerend vermogen – het vermogen aan te passen aan temperatuursomstandigheden – is vooral groot als er een groot percentage volgroeide dons is toegepast. Op die manier wordt het een 4-seizoenen dekbed, waardoor u geen dekbedden hoeft te wisselen. U kunt er het hele jaar door onder slapen (mogelijk op een paar warmte nachten na).


Hoofdkussens

Natuurlatex hoofdkussens

Sleep & Dream kussens voor een goede nacht

Een goed hoofdkussen vult de ruimte tussen uw hoofd en de matras. Welk kussen voor u geschikt is, hangt af van uw matras en lichaam. Sleep & Dream levert hoofdkussens in vele soorten en maten. U heeft keuze in verschillende vulmaterialen, zoals wol, kapok, veren, dons, schuimrubber of synthetisch materiaal. Kussens gevuld met natuurlijk schuimrubber of synthetisch materiaal zijn met name geschikt voor mensen met bronchitis, astma of andere allergieën. Ook is er volop keus in formaten.

Heeft u ’s morgens vaak een pijnlijke nek? Dan is het speciale nekrolkussen misschien iets voor u. De apart gevulde segmenten zorgen ervoor dat uw wervelkolom in balans is. Het kan nekklachten helpen voorkomen.