De Slaapvoorlichters

Sleep & Dream is het exclusieve merk van de Slaapvoorlichters. Vijftien beddenspeciaalzaken in Nederland en België hebben hun krachten gebundeld en delen kennis en ervaring als Slaapvoorlichters. Een bed dat voor iedereen goed slaapt, daar geloven we niet in. Wat voor u geschikt is, hangt zowel van u af als van de matras, boxspring of lattenbodem. Onze gedeelde ervaring vertaalt zich in betere slaapadviezen op maat. En daar profiteert u van!

Innovatief vakmanschap

Vernieuwing op zich vertaalt niet altijd door naar de beste kwaliteit. Bestaande technieken, inclusief de daarbij opgedane ervaring en ontwikkelde producteigenschappen, spelen een net zo grote rol. Bij de productie van de collectie ligt onze prioriteit op continue verbetering van de kwaliteit. We behouden vergaarde kennis die van belang is voor uw nachtrust.

Tientallen gerenommeerde fabrikanten vervaardigen topproducten voor onze collectie. Zij hebben een flinke dosis ervaring op hun vakgebied en beproeven vaak nieuwe technieken als eerste in huis. De geboekte successen in onze samenwerking en de ontwikkeling vindt u rechtstreeks terug in uw bed!

Strenge eisen voor de beste kwaliteit

De Sleep & Dream collectie is vervaardigd van pure, natuurlijke materialen. We staan garant voor een hoge, gelijkblijvende productkwaliteit, met oog voor menselijk welzijn en ecologie.

Onafhankelijk advies

Waarom doen we zoveel moeite om exclusieve merken te adviseren, terwijl er al zoveel merken op de markt zijn? Voor Sleep & Dream selecteren we alleen de beste producten om voor elke klant het beste slaapcomfort te realiseren. Zo hoeven we geen concessies te doen aan ons onafhankelijk advies en kunnen we puur naar uw slaapcomfort kijken.