Sleep & Dream natuurlatex matrassen

Matrassen op basis van zuivere natuurlatex
Er wordt tegenwoordig veel gewerkt met synthetische latex. Sleep & Dream schuimrubber matrassen worden echter voor 100% traditioneel gemaakt van natuurlijk latex, het melksap van de rubberboom. Natuurrubber onderscheidt zich van ieder ander materiaal door de natuurlijke veerkracht en elasticiteit. Zelfs na zware belasting keer het materiaal direct terug in zijn oorspronkelijke vorm.

Extra comfort
Voor extra comfort zijn al onze natuurlatex Sleep & Dream matrassen voorzien van heup- en schoudercomfortzones. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur, kunnen we je matras in drie verschillende hardheden leveren: soepel, medium of stevig. Tot slot zijn al onze matrassen leverbaar in extra brede of extra lange maten.

Natuurlijke afdeklagen
De kwaliteit van de afdeklaag is belangrijk voor het comfort en de levensduur van een matras. Als de afdeklaag te dun of niet sterk genoeg is, slijt je matras sneller. Ook geeft een kwalitatief mindere afdeklaag te weinig isolatie, waardoor een matras te koud ligt. Synthetische afdekmaterialen zorgen daarentegen weer vaak voor een broeierig en zweterig gevoel.

Daarom besteden wij veel aandacht aan onze afdeklagen en werken we uitsluitend met natuurlijke materialen, zoals katoen, scheerwol, wildzijde, kameelwol, kasjmier, alpaca en bamboe.