Retourneren

 

Omdat wij de Slaapvoorlichters voor Fryslân zijn is een goede service bij ons een gewone zaak. Die veel verder gaat dan het retourrecht van 14 dagen wat u wettelijk heeft. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen onder de ondergenoemde voorwaarden. U stuurt in het geval u iets wilt ruilen of retourneren een e-mail naar webshop@holtropslaapcomfort.nl met uw vraag en wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

U kunt ons ook bellen op telefoonnummer: 0513 - 415673 tijdens onze openingstijden.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Daarnaast heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Indien u de goederen aan ons wilt retourneren en er niets voor in de plaats geleverd wilt hebben, zullen wij na ontvangst van de goederen, het volledige aankoopbedrag gelijk op uw rekening terug storten.

U betaalt bij retourneren zelf de kosten voor de retourzending. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht (ook wel de wettige bedenktijd genoemd), zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via webshop@holtropslaapcomfort.nl

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag gelijk na ontvangst van de goederen terugstorten.
Misschien wilt u het artikel ruilen voor een andere kleur, of het retourneren omdat u niet tevreden bent met wat u heeft besteld. Onze enige voorwaarde is dat de artikelen ongebruikt zijn en voor zover mogelijk, nog in de originele verpakking kunnen worden geretourneerd. U mag het product vanzelfsprekend wel uitpakken en proberen of het aan uw wensen voldoet.