• Gratis verzending vanaf €49,95
  • 30 dagen bedenktijd
  • Veilig online kopen

Nieuw!

Het VegaSleep programma bestaat uit natuurlijke materialen en is 100% plantaardig, circulair en CO2 neutraal. Het bestaat uit snel herwinbare plantaardige grondstoffen dus bijzonder klimaatvriendeljik. De tijk is een zeer soepele katoenbatist voorzien van het GOTS keurmerk. 

Kies je favoriete Bronze.

Er is voor elke slaapwens een Bronze. Type 100 is voor de liefhebber van een veerkrachtig matras en voor een optimaal comfort en ventilatie is type 300 de juiste keuze.

Avek Prata Matras. Optimaal bedklimaat, robuust ligcomfort.

Hou je van een iets robuuster matras? Dan is de Prata matras een goede keus voor jou. Je ligt net iets steviger en dankzij een pocketkern met 7 ergonomische comfortzones wordt je hele lichaam optimaal ondersteund. Comfort, ventilatie en drukverdeling staan hierbij centraal. De Prata matras is jouw garantie voor een gezonde nachtrust.

Voor wie alleen het beste goed genoeg is.

De Ouro matras is het beste van het beste. Een fris en comfortabel matras met de allerbeste pocketkern, afgedekt met een laag ademend Talalay latex naar keuze. De Ouro gaat door deze uiterst goede kwaliteit extra lang mee. Op een Ouro slaap je het lekkerst.