Home » Webshop

Direct uit voorraad leverbaar in 160x200, 160x210, 180x200 en 180x210. Nu tijdelijk met gratis pakket! Leverbaar in JEEP66 (antraciet)

Boxspring  Ninety is een heerlijk comfortabel boxspringbed, opgebouwd uit 3 royale lagen: de box, een pocketveringmatras, en de topper. Deze lagen zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd en samengesteld uit hoogwaardige materialen. Bijzonder aan de Ninety is dat zowel de pocketvering in de box, de pocketvering in het matras en de OptiFoam® HR koudschuim kern in de topper allemaal zijn voorzien van 5 comfortabele zones. Hierdoor vormt het bed zich optimaal naar jouw lichaamscontouren. Zo lig je nog lekkerder en val je sneller in slaap.

Hoge korting op dekbedovertrekken Beddinghouse katoensatijn 240x200/220cm

Hoge korting op dekbedovertrekken Beddinghouse katoensatijn 140x200/220cm

Beddinghouse percale hoeslakens nu met 30% korting, hoeslakens percale, topperhoeslakens percale en splittopper hoeslakens percale.

Kies je favoriete Bronze.

Er is voor elke slaapwens een Bronze. Type 100 is voor de liefhebber van een veerkrachtig matras. Kies een type 200 als je behoefte hebt aan een matras dat de druk op je lichaam verlaagt. Voor een optimaal comfort en ventilatie is type 300 de juiste keuze.

Avek Prata Matras. Optimaal bedklimaat, robuust ligcomfort.

Hou je van een iets robuuster matras? Dan is de Prata matras een goede keus voor jou. Je ligt net iets steviger en dankzij een pocketkern met 7 ergonomische comfortzones wordt je hele lichaam optimaal ondersteund. Comfort, ventilatie en drukverdeling staan hierbij centraal. De Prata matras is jouw garantie voor een gezonde nachtrust.

Voor wie alleen het beste goed genoeg is.

De Ouro matras is het beste van het beste. Een fris en comfortabel matras met de allerbeste pocketkern, afgedekt met een laag ademend Talalay latex naar keuze. De Ouro gaat door deze uiterst goede kwaliteit extra lang mee. Op een Ouro slaap je het lekkerst.

Eindelijk is er nu iets op de markt waar muggen echt een bloedhekel aan hebben. Een steekhoudende oplossing die 100% veilig is voor jong en oud. Puur natuurlijke bescherming die in een handomdraai geïnstalleerd kan worden zonder uw huis te beschadigen. 

Beddinghouse x Van Gogh Museum


Holtrop slaapcomfort

Midstraat 34

8501 AR Joure

Tel. 0513 - 415 673

E-mail: webshop@holtropslaapcomfort.nl

Over Holtrop slaapcomfort